Wie ben ik

Even voorstellen

 

Sinds 2007 ben ik met veel plezier tandarts. Sindsdien ben ik in diverse praktijken in noord Nederland aan het werk als praktijk waarnemer of praktijkmedewerker. Ik werk zelfstandig, efficiënt, maar vooral ook met veel aandacht voor mijn patiënten.

Ik vind het belangrijk en leuk om mijn patiënten op hun gemak te stellen. Ik neem graag de tijd goed uit te leggen wat er gebeurd en de dingen op een of andere manier visueel te maken. Patiëntgericht en zorggericht. Hierdoor weten patiënten bij mij wat er gebeurt en waarom het gebeurt. In de afgelopen jaren heb ik een extra liefde gekregen voor het gerust stellen en behandelen van kinderen en angstige patiënten. Ook door middel van verschillende nascholingscursussen ben ik me hier verder in aan het ontwikkelen.

Daarnaast staat preventie bij mij hoog op mijn agenda. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Ook ik graag samen met verschillende assistentes, preventie assistentes, mondhygiënisten en collega tandartsen.

Behalve tandarts ben ik getrouwd, moeder van 3 jonge kinderen en actief in mijn kerk.

Gevolgde scholing

Tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen (2001-2007)

Bij academie voor kindertandheelkunde

Hoe om te gaan met kinderen met ontwikkelingsstoornissen (2014)

Cardiologie (2014)

Ontwikkelingspsychologie (2015)

Behandelplanning bij kinderen (2015)

Preventie (2015)

Hall techniek (2015)

Autisme in de praktijk (2016)

RVS kronen en pulpotomie (2016)

Prepareren en restaureren in het melkgebit (2016)

Plaatselijke anesthesie bij kinderen (2016)

Vroegdiagnostiek in de orthodontie (2017)

Hoe om te gaan met verstandelijk beperkte ouders (2017)

Overige cursussen (oa)

Cursus stralingsbescherming Niveau 5A (2005)

Hoytema stichting: Moderne preparatie- en vultechnieken in de Endo (2011)

UMCG: kaakchirurgische ingrepen in de algemene praktijk (2012)

Wenckebach instituut: ‘kaaskiezen, geen keuze (2014)

Wenckebach instituut: ‘Gaaf’ (2017)